2810289319 Μπιζανίου 11, Ηράκλειο nontasharonitis@gmail.com
hero image
 


FYSIO ΥΓΕΙΑ
Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης Ηράκλειο Κρήτης


Το φυσικοθεραπευτικό εργαστήριο μας το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιό συγκεκριμένα επί της οδού Μπιζανίου 11, αποτελεί ένα εξειδικευμένο εργαστήριο φυσικοθεραπευτικής προσέγγισης και αποκατάστασης νευροκινητικων και μυοσκελετικών παθήσεων παιδιών και ενηλίκων.

Με αγάπη και μεράκι, εχουμε δημιουργήσει ένα προσεγμένο, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας. Διαθέτει σύγχρονα μέσα και έμπειρους φυσικοθεραπευτές ικανούς να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πάθηση.

Στο φυσικοθεραπευτικό εργαστήριο μας, καθημερινά ασχολούμαστε με την αποκατάσταση κινητικών δυσκολιών και προβλημάτων, με παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων, με αθλητικές κακώσεις, με ασκήσεις για την αντιμετώπιση ορθοπεδικών, νευρολογικών και ρευματικών παθήσεων και έχουμε και τμήμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
 
 
 
 
 
Οι εμπειροι και εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές αποκατάστασης, επιτυγχάνουν την άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων των ασθενών που σας ταλαιπωρούν.

Μέσα σε ένα πλαίσιο σεβασμού και συνεργασίας, οι εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές μας προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποκατάστασης, ώστε να γίνουν οι ασθενείς μας ανεξάρτητοι και να επιστρέψουν, άμεσα, στην καθημερινότητά τους.

Η φυσικοθεραπεία είναι μια επιστήμη η οποία εξελίσσεται διαρκώς καθώς και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους φυσικοθεραπευτές αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό και οι φυσικοθεραπευτές μας παρακολουθούν στενά την όποια εξέλιξη στο χώρο προκειμένου να μπορούν να σας προτείνουν πάντα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας σε κάθε ασθενή που εμπιστεύεται και επισκέπτεται το φυσικοθεραπευτικό εργαστήριο μας στο Ηράκλειο.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το φυσικοθεραπευτικό εργαστήριο μας στο Ηράκλειο για να συζητήσουμε και μαζί θα βρούμε την ιδανική θεραπεία για οποιοδήποτε πάθηση σας ταλαιπωρεί.