2810289319 Μπιζανίου 11, Ηράκλειο nontasharonitis@gmail.com
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Fysio Υγεία | Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης Ηράκλειο Κρήτης 


H φυσικοθεραπεία είναι η Θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στα φυσικά μέσα. Έχει εφαρμογή σε ασθενείς όλων των ιατρικών ειδικοτήτων. Χρησιμοποιεί τα φυσικά μέσα και διάφορες εναλλακτικές μορφές θεραπείας, με σκοπό να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο και τα συμπτώματα, αλλά κυρίως να αντιμετωπίζει το αίτιο το οποίο προκάλεσε το σύμπτωμα, προς αποφυγή υποτροπών.

Στο φυσικοθεραπευτικό εργαστήριο μας το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, ασχολούμαστε με την αντιμετώπιση ασθενών με μυοσκελετικά προβλήματα και ιδιαίτερα με τα επώδυνα σύνδρομα της σπονδυλικής στήλης, του ώμου, του ισχίου και του γόνατος.

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο της φυσικοθεραπείας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αποθεραπείας. 
 
 
 
 
 
ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΠΑΘΗΣΕΙΣ:
  Σπονδυλικής Στήλης
  Γονάτου
  Ώμου
  Ποδοκνημικής
  Αγκώνα
  Ισχίου
  Καρπού & Δακτύλων
  Αθλητικές Κακώσεις
  Νευρολογικές
  Ρευματολογικές
  Αναπνευστικές & παιδικές
 
Αρχικά αξιολογούμε την κατάσταση του κάθε ασθενούς, του εξηγούμε το πρόβλημα, και μέσω της θεραπείας, παρέχουμε μέγιστο όφελος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παρέχουμε λύσεις για επείγοντα θέματα και βοηθάμε να διαμορφώσετε συνήθειες που προάγουν την ανάρρωσή του κάθε ασθενούς. Με συνεχή φροντίδα, εφαρμόζουμε διαρκώς εξελισσόμενες θεραπευτικές στρατηγικές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του.
 
 
 
Οι τεχνικές αξιολόγησης και θεραπευτικής προσέγγισης είναι πλήρως εξατομικευμένες. Τα εργαλεία αξιολόγησης είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και κατάλληλα για πλήρη καταγραφή των προβληματων του ασθενή και ακριβή κατηγοριοποίηση τους.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το φυσικοθεραπευτικό εργαστήριο μας στο Ηράκλειο για να συζητήσουμε και μαζί θα βρούμε την ιδανική θεραπεία για οποιοδήποτε πάθηση σας ταλαιπωρεί.